Konstmappen Brecanecca

Beställ konstmappen Brecanecca via e-post. Pris för komplett mapp 1.250 kr inkl moms. Pris exkl emballage, frakt och postförskottsavgift. Klicka på bilderna för förstoring!

Konstmappen Breccanecca innehåller fyra reproduktioner, en "reseberättelse" som jag skrivit, samt allmän information om mig. Upplagan är 350 ex och samtliga ex är numrerade och handsignerade. Arkformat 350 x 235 mm.

Jag disponerar över en del av upplagan och kommer att presentera den främst på kommande utställningar på Galleri Vik.

Duro Grafiska i Malmö är ett tryckeri med avancerad och toppmodern teknik för litografiskt tryck. Det är välkänt för sin höga kvalitetsnivå och man producerar "krävande" trycksaker, bland annat konstböcker och konstkataloger, men givetvis även "kommersiella" trycksaker.

För att demonstrera sin höga kvalitet planerade man våren 2003 att framställa en serie reproduktioner av akvareller. Jag blev erbjuden att samarbeta, vilket gladde mig mycket. Vi valde ut fyra bilder från mina vistelser i Ligurien i norra Italien. Sedan följde ett kvalificerat repro-arbete och tryckning. Vi använde ett italienskt papper med akvarellpapper struktur. Reproduktionerna blev oerhört bra!

Kalla fakta:
Akvarell av Torsten Erasmie. Tryckt i 90% storlek med 6 färger i stokastiskt raster. Färgernas ljusbeständighet är 6 och högre.
Upplaga: 350 ex på 250g Tintoretto Neve. Numrerad 1/350 - 350/350.
Materialet är framtaget i samarbete med konstnären. Tryck: Duro Grafiska i Malmö 2003.

Tillbaka